Det blir bättre o bättre

Jaha nu var det tisdag natt och man sitter här och ska inta lite lunch är det tänkt. En kopp kaffe och en påse med gott o blandat. Var på macken innan och tog en "fransman". Perfekt när de har öppet till tolv.

Var innan ikväll och tränade lite skydd och lydnad. Lydnaden ser mycket bra ut och det är med stort hopp jag ser fram emot Almas första officiella lydnadstävling den 11:e nov. Vi får se hur det går. Det enda moment som jag är lite orolig över är den s k apporteringen. Hålla en apportbock framför nästan på henne är som att ställa glass framför ungar. Ska nog fixa sig. Har kommit på att man inte ska berömma för mycket mellan momenten utan hålla henne kort.

Skyddet ja. Vill helst inte skriva om det men det ser inte bra ut. Hon vill inte bita. Jo efter 10-12 försök men jag får ju inte de övningar i det verkliga livet. Visst , hon är bara 19mån men ändå. Får se hur jag ska lösa det annars får det bli en annan lösning. Trodde att jag fått hål på det för ett tag sedan men det hade tydligen inte fastnat vad jag vill.
Imorgon blir det objektträning och chefen ska leka buse. Återkommer med rapport.

I spåret är hon som en j...kla dammsugare. Fullfart och spårar bitvis som en gud. Det och hennes lydnad är väl den starka sidan.

Söket är ju ingen höjdare precis. Hon vill kela med figuranten och kan med viss övertalning börja skälla. Skälla och skälla. Gnyr och piper om vartannat.
För att få bukt med "kelandet" hos figuranten så skickade jag ut tjejen med en vatten flaska och order om att ge henne en dusch om hon klättrade. Fick inte önskad effekt. Det blev bara lite skakningar opch sen på och klättra igen. Har en grej till att testa för att få slut med klättrandet. På stående figurant så är det inget problem. Sittande är litet men liggande är det STORA problemet. Hur f-n ska man klara av att tävla i höst om det inte funkar.
Tänker inte lägga om och köra rulle på henne. Vill inte.

En enkel till Sundsvall kanske så man slipper eländet. Bara man funderar på det så håller det på att bli lynchning och mord, både på klubben och hemma. Man behöver inte fundera på att ligga nära den kvällen. Den enda som inte fattar något är Alma och den kilen vill ligga när och vara med överallt. 

Ja hon får väl stanna ett tag till. Ska snart iväg och röntga om höfterna och se vad som händer denna gången.
Man får hålla tummen och hoppas på det bästa.

Har förrsten sökt nytt jobb i "fjollträsk" och vi får se vad det blir av det. Man kan kanske göra någon nytta i försvaret.

Nej nu får man ut i natten och se om buset har hittat på i natt. Man kan hoppas de håller sig inne i regnvädret.

Mvh Magnus
 

Kommentarer
Postat av: Husse o Arek

Lite upp och ner alltså! Man ska inte ha allt gratis.... Kämpa på Magnus o Alma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback